Linkmarketing, linképítés, PR cikk marketing

Public Relations SEO-szolgáltatás

Kapcsolat: készen kapott PR-cikk megjelentetése link elhelyezéssel cégek, termékek, szolgáltatások bemutatására. E módszer a Google helyezés javítás leghatékonyabb eljárása.

linkmarketing - pr-cikk

Linkelhelyezés PR-cikkben

Az alábbi tartalom nagyrészt a megszűnt eOldal egyik blogjában jelent meg és TOP10 Google-helyezést ért el a linkmarketing jelentése kulcsszóval. Így részben itt kerül újrapublikálásra – hasonló organikus találati pozíció elnyerésének reményében.

Az eredeti portál ezzel a szöveggel kezdődött: Keresőmarketing tanácsadás szakértőtől, tartalmi weboldal optimalizálás és technikai SEO. Kreatív, komplex, prémium minőségű linképítés  tartalommarketing és direkt cikk-marketing módszerekkel.

Linkmarketing. PR-cikk elhelyezés

Bevált keresőmarketing eljárásnak számít, ha erős weboldalakon linket tartalmazó PR-cikkeket helyezünk el. E módszer révén látványos gyorsasággal javítható a honlapok organikus Google-helyezése. Szakértők tapasztalata szerint a backlink-építés ezen módszere biztonságos és hatékony, ugyanakkor körültekintést igényel. Nem ajánlott például tisztán csak kulcsszavakat használni anchor text gyanánt.

Cégek, szolgáltatók, webáruházak sikerességét az mutatja, milyen könnyen találnak rájuk az interneten böngészők. Kereséshez legtöbben a Google-programot veszik igénybe, így a találati rangsorban a TOP helyezések megszerzése elemi érdek minden online entitás számára.

Keresőoptimalizálásban tapasztalt szakemberek véleménye szerint ezeket a vezető pozíciókat leginkább

releváns tartalmú honlapokon elhelyezett külső hivatkozások

nagy számával lehet elérni. Ehhez megfelelően nagy támogatói profil megépítése a cél, amely az utóbbi években leginkább PR-cikk elhelyezéssel történik. Ennek a módszernek cikk marketing a neve.

Cég, termék. PR-cikkes linképítés

Linkelhelyezés mint keresőmarketing eszköz

Aki elég hosszú ideje (pl. az 2006-SEO-verseny óta) foglalkozik weboldal optimalizálással és keresőmarketinggel, annak vélhetően számos weboldala szerepel ezen webtechnikai módszer kulcsszavaival élpozícióban a Google eredményoldalain (SERP). Ilyen keresőkifejezés maga a honlap optimalizálás mint kulcsszó. Érdemes vele az első Google-táblán megjelenni. De több érdeklődőt vonz, ha ilyen kulcsszó-kombinációkkal (long tail keywords) szerepel jól: prémium linképítés ára; PR cikk elhelyezés; honlap-SEO szolgáltatás.

Ezek mellé fontos kiegészítés lehet a linkmarketing és linkelhelyezés, mivel szerepük felbecsülhetetlen a keresőoptimalizálásban. Vizsgáljuk is meg e fogalmak pontosabb jelentését, és tisztázzuk, mit jelentenek mint online szolgáltatás.

Link elhelyezés mint marketing

A linkmarketing általános értelmében a weboldalakon elhelyezett online hivatkozások (más webhelyekre navigáló linkek) keresőmarketing-célú felhasználását jelenti.

Kicsivel konkrétabban: a keresőoptimalizálás (SEO) területén a link-marketing a Google-találati listákon megjelenő rangsor befolyásolni kívánó, online visszacsatolások felhasználásával kieszközölt webmarketing-tevékenység.

Ennél is konkrétabban: itt és most, ezen a weboldalon a link- és cikk-marketing két üzleti ajánlatot jelent. Igénybevételükhöz vegye fel a kapcsolatot a szakemberrel a cikk első sorában megadott kapcsolati lik segítségével. Tehát az ajánlott SEO-szolgáltatások:

  • Link elhelyezés jelentése. Magas linkerejű oldalakon (MOZ DA 20+ és 70+ között) kedvező díjszabás mellett hiperhivatkozásokat (azaz kattintható backlinkeket) tartalmazó, készen kapott PR-cikkek gyors megjelentetése.
  • Linképítés. A SEO-szakember a rendelkezésére álló internetes bázis több ezer web-egységéből és száznál több blogjából felépülő rendszerrel rendelkezik. Ennek felhasználásával, a kreatív honlap-keresőoptimalizálás módszerével vállalja weboldalak előbbre juttatását a Google-találatok listáján. (Úgyszintén maguknak a honlapoknak az alkalmasabbá tételét, hogy a találati listákon kedvezőbb pozícióba kerüljenek.)

Prémium linképítés árak 2023

Prémium linképítés árakAz utóbbi pont alá eső munkálatok prémium szintű linképítést jelentenek, amelynek ára többek között az adott kulcsszavakra nézve észlelhető konkurenciaverseny nagyságától függ. A Google helyezés javítás igen komplex optimalizációs feladat, egyéni módszerekkel végezve vezet jó eredményre. További részletek:

Bizonyos gyűjtőoldalakon az árukkal, termékekkel, megvásárlásra kínált cikkekkel, illetve a különféle, részben online szolgáltatásokkal foglalkozó publikációk kerülnek megjelentetésre. Köztudottan a PR-szövegek elhelyezésével és a keresőmarketing eljárásokkal javítható a weboldalak Google-helyezése.

Menü | Kezdőlap | termék / szolgáltatás | PR-cikk megjelentetése| Weboldal optimalizálás

SEO PR-cikk linképítés

Forrás: Verec Kenéz blogja | Profilkép | Kedvenc linkek | Link elhelyezés honlapon. Preferált témák: Az infrafűtés hatásai az emberi szervezetre | Árucikk / szolgáltatás ára | Laptop szerviz Budapest | Télikert – terasz beépítés Bp. – életmód | Service Szolgáltatás – laptop SSD memória bővítés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük